Rechercher

Bazinet, L., Lamarche, F., Ippersiel, D. 1998. Comparison of chemical and bipolar-membrane electrochemical acidification for precipitation of soybean proteins. J. Agric. Food. Chem., 46(5), 2013-2019.

Bazinet, L., Lamarche, F., Ippersiel, D. 1998. Bipolar-membrane electrodialysis : Application of electrodialysis in the food industry. Trends in Food Science and Technology, 9, 107-113.

Bazinet, L., Lamarche, F., Ippersiel, D. 1998. L'électroacidification avec membranes bipolaires : une électrotechnologie environnementale pour la production d'isolats de protéines de soya. Industries Alimentaires et Agricoles, Novembre, 24-29.

Labrecque, R., Bazinet, L., Lamarche, F. et Ippersiel, D. Séparation et caractérisation des protéines du lait par électroacidification avec membrane bipolaire : Partie 1. Forum Technologique Novalait, Saint-Hyacinthe, 9 Juin 1998. Membres corporatif de Novalait et scientifiques du milieu laitier.

Bazinet, L., Lamarche, F., Boulet, M., Amiot, J. 1997. Combined effect of pH and temperature during electroreduction of whey proteins. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 45(1), 101-107.

Bazinet, L., Lamarche, F., Labrecque, R., Ippersiel, D. 1997. Effect of KCl and soya protein concentrations on the performance of bipolar membrane electro-acidification. J. Agric. Food. Chem., 45(7), 2419-2425.

Bazinet, L., Lamarche, F., Labrecque, R., Toupin, R., Boulet, M., Ippersiel, D. 1997. Electro-acidification of soybean proteins for the production of isolate. Food Technol., 51(9), 52-56, 58, 60.

Bazinet, L., Lamarche, F., Labrecque, R., Ippersiel, D. 1997. Effect of number of bipolar membranes and temperature on the performance of bipolar membrane electro-acidification. J. Agric. Food. Chem., 45(10), 3788-3794.